Facebook - bez hasła
Jak odgadnąć, usunąć lub złamać hasło do Windows? Skorzystaj z naszego programu BezHasła i usuń hasło do Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10
BezHasła 2018
Nie wiesz jak usunąć hasło Windows?
Żaden problem! Użyj "BezHasła"!

Polityka prywatności sklepu internetowego www.bezhasla.pl

1. Przetwarzanie danych osobowych użytkowników sklepu internetowego www.bezhasla.pl

Dane osobowe to wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. Wszystkie dane osobowe są gromadzone, przechowywane i przetwarzane w sklepie internetowym www.bezhasla.pl zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Udostępnienie danych osobowych jest dobrowolne, przy czym podanie imienia, nazwiska i adresu poczty elektronicznej jest niezbędne do celów realizacji zamówienia. Regulaminy szczegółowe mogą wskazywać inne dane osobowe, których przekazanie jest niezbędne w celu skorzystania z określonej nimi usługi. Przekazane dane są chronione przed dostępem do nich osób trzecich i wykorzystywane przez sklep www.bezhasla.pl wyłącznie do kontaktów z Kontrahentami, niezbędnych w ramach wykonania danej zamówienia lub usługi.

2. Administrator danych osobowych

Administratorem danych osobowych jest:

adrbh

3. Dane o charakterze nie osobowym

Właściciel sklepu www.bezhasla.pl zobowiązany jest do ochrony prywatności tego serwisu. Sklep internetowy wykorzystuje mechanizm tzw. „cookies” (ciasteczka). Więcej informacji na temat mechanizmu „cookies” znajduje się w odrębnej polityce prywatności i wykorzystania plików „cookies” w sklepie internetowym www.bezhasla.pl.

4. Dane osobowe

Właściciel sklepu www.bezhasla.pl zbiera dane osobowe na potrzeby rejestracji zakupionych programów i licencji, oraz świadczenia pomocy technicznej. Żadne dane identyfikacyjne nie są przekazywane osobom trzecim, chyba że wymagają tego przepisy prawa.

5. Ochrona danych osobowych

Właściciel sklepu www.bezhasla.pl  stosuje odpowiednie zabezpieczenia techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych.

6. Poprawność gromadzonych danych

Właściciel sklepu www.bezhasla.pl informuje osoby, których dane dotyczą, o prawie do wglądu do danych, w tym do ich uzupełniania, uaktualniania, sprostowania oraz żądania usunięcia.

7. Polityka prywatności i wykorzystania plików cookies

Właściciel sklepu www.bezhasla.pl przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności użytkowników odwiedzających sklep internetowy www.bezhasla.pl. Gromadzone w dziennikach logów, dane są wykorzystywane tylko i wyłącznie do celów administrowania serwisem.

8. Gromadzenie danych

Zgodnie z przyjętą praktyką większości serwisów WWW, właściciel sklepu internetowego www.bezhasla.pl przechowuje zapytania HTTP kierowane do serwera. Oznacza to, że znane są publiczne adresy IP, z których użytkownicy przeglądają treści informacyjne. Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL.

9. Wykorzystywanie danych

Zebrane logi przechowywane są w celu administrowania serwisem. Informacje w nich zawarte nie są ujawniane nikomu poza osobami upoważnionymi do administrowania serwerami sklepu internetowego. Na podstawie plików logów mogą być generowane statystyki stanowiące pomoc w administrowaniu. Zbiorcze podsumowania w postaci takich statystyk nie zawierają żadnych cech identyfikujących osoby odwiedzające serwis.

10. Mechanizm Cookies na stronie internetowej www.bezhasla.pl

Mechanizm Cookies nie jest wykorzystywany do pozyskiwania jakichkolwiek informacji o użytkownikach serwisu ani śledzenia ich nawigacji. Pliki Cookies wykorzystywane są do podtrzymania sesji między przeglądarką a serwerem.

11. W jaki sposób można zarządzać plikami Cookies:

Jeżeli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookie, może zmienić ustawienia przeglądarki. Należy zwrócić uwagę iż wyłączenie obsługi plików cookies utrudni korzystanie z witryny sklepu internetowego, w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www.

W celu zarządzania ustawienia cookies należy przejść do witryny internetowej producenta przeglądarki internetowej i korzystając z instrukcji na niej zawartej zmodyfikować ustawienia przeglądarki.

12. Statystyki Google Analytics

Ruch na stronach serwisu jest monitorowany przez statystyki Google Analytics. Ma to na celu gromadzenie danych o sposobie i popularności korzystania z naszych stron. Korzystając ze stron serwisu zgadzasz się na analizowanie Twoich danych przez Google Analytics w celach tu opisanych.

Masz pytania?

666 910 920

71 72 71 070

czynne w dni robocze
w godz. 10-18.

W pozostałe dni kontakt za pomocą formularza w prawym dolnym rogu ekranu, lub kliknij tutaj.

Bezpieczne zakupy!

Zapewniamy poufność przesyłania danych naszych klientów autoryzowanym certyfikatem SSL.

Wildcard SSL Certificates

Zdjęcie programu

Zapomniałem hasła Windows 7

Przydatne produkty

w przygotowaniu...

Artykuły

Dlaczego nie mogę zaktualizować przeglądarki Chrome, czyli cykl życia systemów Windows.
Windows 10 – jak Wam poszła aktualizacja?
Wyrażenia hasłowe – nowe oblicze haseł?
Jak usunąć hasło użytkownika lub administratora systemu Windows w laptopie Lenovo Ideapad Y900, Y700, 700, 100?
BezHasła 2016 – nowa wersja, stara niska cena!
Zapomniałem PIN, czyli jak zresetować lub usunąć kod PIN w Windows 10
Zainstalowałem Windows 10 i nie pamiętam hasła
CHNTPW – darmowy program do usuwania hasła Windows który… nie działa!
Windows 10 – jak wyłączyć ikonę powiadamiania o aktualizacji Windows 7/8/8.1 do Windows 10
Windows 10 – nowy ekran logowania i zapomniane hasło
Kody – czym są i jak je używać w programie BezHasła
Windows Server 2003 – koniec wsparcia
BezHasła: gotowy na Windows 10!
BezHasła DEMO – ściągnij wersję próbną za darmo!
Zapomniałem hasła Windows 7 – co robić?
Łamanie haseł – jak złamać lub odgadnąć hasło?
Jak nagrać plik ISO na pamięć USB (pendrive)?
Jakie jest najpopularniejsze hasło świata?
„BezHasła Lite” – tania wersja z dwoma kodami!
Jak automatycznie zalogować się do Windows 8 / 8.1 bez podawania hasła?

Opinie klientów

Działa zgodnie z opisem. Usunąłem hasło i uzyskałem dostęp do komputera. Dziękuję bardzo za pomoc telefoniczną! (T.K.)

(...)nawet usunął hasło z konta online! Rewelacja! (A.S.)

Mój syn (nałogowy gracz League of Legends) zablokował dostęp do swojego komputera. Myślałam, że są jakieś proste sposoby na dostanie się do niego. Większość znalezionych programów albo nie działa, albo jest trudna w użyciu. A BezHasła jest prosty i skuteczny. Dziękuję! (A.Z.)

Nie wierzę! To działa! (A.Sz.)

To program dla każdego pracodawcy, zatrudniającego pracowników. Prędzej czy później przyda się. (K.W.)

Świetne do sprawdzania, co żona (lub mąż) robi na swoim komputerze. Nie wiem jak to możliwe, że potrafi przywrócić podmienione hasło, ale to jest świetna funkcja. (M.Cz.)